Borrel & Feest

Borrel & Feest De Colonie Houten

In onze monumentale boerderij is al menig succesvol feest gevierd. Borrels, jubilea, besloten diners en andere festiviteiten komen hier goed tot hun recht. De sfeervolle ruimte van het Regthuis met bar en open haard is naar wens in te delen en daardoor geschikt te maken voor diverse feesten met maximaal 65 gasten. Ook voor grotere partijen kunt u contact opnemen, we beschikken over een zeer ruim opgezet restaurant waardoor de mogelijkheden oneindig zijn.

Of u uw gasten wilt verwelkomen met een glas feestelijke bubbels, koffie met gebak of koel getapte biertjes met bitterballen, het team van De Colonie neemt alle zorg uit handen en staat er garant voor dat uw feest perfect verloopt. U hoeft alleen maar te genieten en het ontspannen middelpunt van uw gasten te zijn.

Met aandacht luisteren we naar uw wensen zodat wij voor u een offerte kunnen maken die u het feest garandeert zoals u die in gedachten heeft.


2-uurs drankenarrangement € 13,50 p.p.

2 uur onbeperkt dranken Hollands assortiment 


4- uurs drankarrangement € 22,50 p.p.

4 uur onbeperkt dranken Hollands assortiment

Ons restaurant sluit normaliter om 0:00 uur. Voor uw partij blijven we graag langer open. Voor partijen tot na 01:00 uur berekenen wij een onkostenvergoeding van €200,- per uur.

Contact

Neem contact op met de Colonie - Houten

Sfeerimpressie:

reserveren