Menukaart

Menu – De Colonie Houten

Ons restaurant is gevestigd in een sfeervolle monumentale boerderij aan de rand van Houten. De huiselijke sfeer, ons prachtige terras met tropische uitstraling en onze overdekte verwarmde veranda voorzien u van extra comfort.

Het terrein beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid & is goed te bereiken vanaf de A27. Hierdoor is onze locatie ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Het is vanaf 11:00 uur mogelijk om zowel van onze lunchkaart als van onze dinerkaart te bestellen.

Direct reserveren


Kip van de houtskoolgrill

De Colonie Houten heeft sinds enige tijd haar keuken namelijk uitgebreid met een traditionele houtskoolgrill. Niet alleen worden klassiekers zoals entrecote, saté of hamburgers er nog lekkerder van, we hebben nu ook een nieuwe lekkernij voor u, KIP!

Na zorgvuldig zoeken, proeven, testen en koken hebben we namelijk samen met onze vaste slager/poelier een fantastisch lekkere scharrelkip gevonden. Heerlijk sappig, krokant en gekruid. Natuurlijk eet u onze 1/2 boeren kip het best ‘met de handen’ maar omdat onze boeren kip zo lekker zacht is hoeft dat natuurlijk niet persé.

Wij serveren onze 1/2 boeren kip zoals het hoort, met citroen-knoflook-marinade, kerrie-koolsalade, frites en appelcompote voor € 17.50 p.p.

Komt u proeven?

 

Ons menu

Ook lekker!

Reserveer nu!

Heeft u na het bekijken van onze lekkerijen trek gekregen? Reserveer dan meteen uw tafeltje!

Reserveer nu

reserveren