Geen zin om te koken op zondag? Kom naar de Sunday Roast

Op zondag snijdt bij ons de Chef het vlees

Elke laatste zondag van de maand, Sunday Roast in De Colonie Houten.

Ontspannen tafelen met familie en vrienden. Geniet van een lekker stuk gebraden vlees van de barbecue.

Ontstaan van de Sunday Roast

Leuk om te weten: Sunday Roast is ontstaan naar goed Engels en Iers gebruik.  Vroeger en wellicht nu nog steeds leggen de mensen voordat ze naar de kerk gingen al een stuk vlees in de oven, om na de kerk hier met zijn allen van te eten.

Samen eten = samen delen. Daar is de Sunday Roast voor bedoeld. Immers, zondag is een dag van gezelligheid, samen zijn met je gezin, familie en vrienden en dan samen lekker eten. Traditioneel werd in Engeland de biefstuk geroosterd in de nog warme ovens waarin op zondag geen brood werd gebakken. Vandaar de naam Sunday Roast. Bij De Colonie Houten houden we de traditie elke laatste zondag van de maand hoog, maar kiezen we voor een moderne variant

Wij nemen jullie nu het werk uit handen. Reserveer je tafel en wij zorgen ervoor dat er mooi stuk vlees bij jullie op tafel komt!

Zondag 25 februari serveren wij als Sunday Roast:
Entrecote | 250 gram 38,-
salade | aardappelgratin | frites | brood, aioli | groenten

En als dessert een heerlijke York shire pudding toe!

Klik hier om te reserveren

 

 

reserveren